Hyvää! Erittäin hyvää. Eilen se sai mm. tämmöistä aikaan

ja tarkkasilmäiset voivat huomata, että valkoisesta pullosta on lähes kaikki manteliöljy hävinnyt! Todennäköisesti ne päätyivät Fantsun vatsaan, sillä kotiin tultuamme emme löytäneet lattioilta eikä matoilta öljynjäämiä.

Parvekkeelta on myös kiva varastaa tyhjiä pulloja ja tölkkejä... Heräsin yöllä ihmekolinaan, ja kun menin olkkariin tarkistamaan tilanteen, tittidii! Kukas siellä siellä missään muussakaan kuin pahanteossa... Kämpässämme on niin pienet ikkunat, että tuuletus käy helpoiten avaamalla parvekkeen oven. Fantsu tykkää olla parvekkeella ja seurata maailman menoa sieltä käsin. :)

 

Fantsu on nyt myös onnellinen uuden sängyn omistaja. Ostin sille lasten Fatboyn, koska se rakastaa rakentaa pesää. Säkkituoli omaa mahtavat "muokkaamismahdollisuudet", joten päädyin siihen. Toistaiseksi säkkituoli on ollut ahkerassa kaksijalkaisten käytössä, taipuu moneen tarkoitukseen, esim. kavereiden väliaikaseksi sängyksi.

 

En ehkä ennen kiinnittänyt tähän huomiota, mutta Yaelin kysyttyä asiasta, olen huomannut, että Fantsu makaa lähes aina tassut taitolla.

 

"Pliis pliis pliis saisinko sun luun, jos nätisti yritän sen varastaa tai kellistelen tässä vähän vaan..."