Tänään päätin, että Fantsun on nyt ihan pakko alkaa oppimaan kulkemaan hihnassa, joten aina, kun kävimme ulkona, oli Fantsu hihnassa. Sehän ei pikkuneidille sopinut laisinkaan, vaan peppu jämähti maahan ja siinä se pysyi, ellei Fantsu sitten hyppinyt kuin päätön kana yrittäen päästä vapaaksi. Hihnasta on myös tullut Fantsun uusin lelu, sitä kun on niin kiva pureskella. En tosiaankaan haluisi nähdä Fantsun upeiden pinkkien hihnojen menevän poikki, mutta onneksi varasijalla on musta nahkainen (joka varmasti maistuu vielä paremmalle kuin teollisenmakuinen nylon).

Fantsusta on uskoakseni kasvanut nyt niin iso, että sille ei enää mahdu viime viikolla ostamani vaipat. :S Joko en osaa enää laittaa niitä hyvin tai sitten se on vain kasvanut niin hurjaa vauhtia, etten ole sitä huomannut. Eilisyönäkin lähtivät vaipat nukkuessa pois.

Olen pariin otteeseen yrittänyt föönata ja harjata sitä, mutta Fantsu pelkää kuollakseen molempia. En ole vielä pessyt Fantsua kunnolla vielä kertaakaan, mutta tuolla sateessa se tulee aina kovin likaiseksi jaloista ja vatsan alta. En tiedä miksei Fantsu edes pidä harjaamisesta, se vain pyrkii kaikin keinoin pois luotani ja raapii kovaa. Jo yksi harjanveto saa seen sekaisin. :/ Namusetkaan eivät pidä Fantsua paikoillaan, olen nyt vähän avuton, ehkä se pitäisi vain yksinkertaisesti totuttaa siihen...