Jos joku on joskus ihmetellyt, että mikähän mahtaa olla lempivärini, niin tässä pieni vinkki:

1241898247_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Täten, olen päättänyt värjätä Fantsun karvojen latvat vaaleanpunaisiksi ja vain pään karvat, sillä ne ovat n. 15cm pituisia, enkä halua väriaineen joutuvan lähellekään sen ihoa, en edes väriaineen huuhteluveden. Etsiessäni tätä mystistä väriä, törmäsin joihinkin TODELLA outoihin keskusteluihin:

"Oletteko värjänneet koiran turkkia? Montako sävyä voi hiusvärillä muuttaa. Kaverini sanoi, että värjäyksen jälkeen täytyy laittaa koiralle sukat jalkoihin ja haukkupanta ettei hän raavi ihoaan rikki. Onko hennakoiraväreissä täysin mustaa?"

Suomi24:n osoitteesta: http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=102&conference=628&posting=22000000012258564        

siis kuinka pöpejä ihmiset ovat? nimittäin tuo ihmisten hiusvärin käyttö ei kuulosta hirmuisen fiksulta.

 

Luin vielä kauhemman tekstin toisesta keskustelusta, jossa joku haaveili koirarodusta, joka voisi istua hänen olkapäällään hänen käydessään aina kaupungilla. Koiralla pitäisi myös olla punainen ketunhäntä, tällöinhän turkiksia voitaisiin käyttää ilman eettisiä syitä. Koiran voisi myös jättää aina naulakkoon hattuhyllylle kotiin tultuaan, kyllä se varmasti siihen tottuisi, jos sen olisi totuttanut pennusta lähtien.

O_O justiinsa.

Sillä välin, kun etsin jostain koiraystävällistä väriä, niin... Fantsu voi hyvin. Verta on tullut jo kaksi viikkoa, saisi loppua sillä minulta on ainakin kärsivällisyys loppu. Juoksuhousut se nyt puri heti rikki. Vaipat se repii jalasta, ja totesin tämän johtuvan siitä, että ne olivat Fantsun pentuvaippoja, joten ostin sille uudet isommat vaipat. Nämäkin löytyivät aamulla revittyinä pieneksi silpuksi. Joten yritän pitää sillä juoksuhousuja, sillä niitä se ei revi pois, mutta jos laitan paperia sisään, ni se repii paperin silpuksi ja housut eivät jalassa pysy. :/ Fantsu myös käyttäytyy välillä oudosti... niin kuin se olisi masentunut, mutta suurimman osan ajasta se on kuitenkin oma itsensä :)