Viimeinen lomaviikko meni silmänräpäyksessä! Aluksi sitä ajatteli, että nyt otan tästä kaiken irti, mutta itseasiassa päädyinkin vain stressaamaan ainevalintojani ja tulevaa lukuvuotta (= itsemurhaa).

Fantsu otti takapakkia sisäsiisteydessä, öisin tulee pisut. Tilannetta ei yhtään auttanut minun ja Akselin pitkä viikonloppu Turun Caribialla, jolloin Akselin pikkuveli Valtteri tuli hoitamaan Fantsua. Meillä oli oiva viikonloppu poreissa lillutessamme, mutta Valtteri oli kovasti valitellut vanhemmilleen kuinka rankkaa oli leikittää Fantsua yhtenä päivänä JOPA kaksi tuntia. Valtterin kavereillakin oli varmasti ollut kovin rankkaa, koska palattuamme Akselin asunnosta löytyi sipsiä ja karkkia vähän sieltä sun täältä, parketti oli tummunut viidestä eri kohtaa, pissoja ei oltu kuivattu, peilini oli mennyt kahtia ja roskiksesta löytyi tolvan pahvit. :D Teinipojat... Fantsu ei näyttänyt saaneen traumoja :) Se tervehti minua ja Akselia aivan innottomasti ("Ai te taas...") ja kävi samantein nukkumaan.

Tänään käynkin piipahtamassa koululla, meille tutoreille annetaan tutor-ryhmät ja ... jotain tutorointia käymme varmaankin läpi. Minua jännittää ^^ tänä vuonna tulee 40 uutta iipparia (vrt. 25 aikasempina vuosina) ja meitä tutoreita on vain kuusi ib-puolella eli 6-7 tutoroitavaa yhtä tutoria kohti. aiemmin ryhmät ovat olleet n. 6 hengen ryhmissä ja tutoreita kaksi. Laskin myös, että minulle tulee jokaiseen jaksoon 7-8 kurssia eli 40h viikossa. :S Katsellaan... ^^