Kävimme Fantsun kanssa viime perjantaina Mirjan ja Yaelin luona. Fantsu käyttäytyi paremmin kuin kotona ja Yaelinkin kanssa jaksoi naksutella. ^^ Trimmaus meni kyllä todella riehakkaaksi, joten saimme kotiläksyksi trimmata tassut joka päivä!

Tilaamani terät saapuivat eilen vihdoinkin m&m:n, joten ei muuta kuin trimmailemaan. Se oli ehdottomasti PALJON vaikeampaa kuin osasin kuvitella. Fantsun tassut ovatkin kehittäneet ihan omanlaatuisensa peitteen, joka muistuttaa dalmatialaista: kaljuilua siellä, pitkiä karvanpätkiä täällä. Trimmailin myös vähän vatsaa ja virtsa-aukkoa, koska ne olivat mielestäni kauhen epäsiistin näköiset ja karvat pitkiä. :( En kyllä tiedä paraniko tilanne yhtään...

Fantsu osaa nykyään istua naksuttimen kanssa oikein hyvin, mutta muuten se ei istu millään käskystä. Olenkin miettinyt, että ehkei se vain ymmärrä, että sen pitää totella minua muutenkin kuin vain naksuttimen ja namujen kanssa.... Tai sitten se ei osaa käskyä. Enkä vieläkään osaa tulkita, jos se on jo ehdollistunut naksuttimeen. :/ Tämäkin on paljon vaikeampaa kuin osasin odottaa.

Ja loppuun vähän kuvia...
1694771.jpg
Autossa on ihan jees...

1694780.jpg
Kyläilemässä Pablon luona.

1694906.jpg