Sorrun aina shoppailemaan stressin alla. Joskus itselleni, joskus muille. Tällä kertaa Stockan kantistarjouksena oli aivan vastustamaton John Paul Pet cleaning wipes, jota olen aina halunnut kokeilla. Olen ymmärtänyt niiden olevan kuten kosteuspyyhkeitä, mutten ole vielä tarvinnut niitä, sillä Fantsu käyttää nykyään aina tassusuojia ulkona. Kaupan päälle sai myös toisen John Paul Pet shampoo-tuotteen, joten valitsin waterless shampoon. Siitä tulee vaahtoa, joka levitetään turkkiin, joka kammataan kuivaksi. :) Toimi ihan hyvin. Sitten sain vielä kaupan päälle erilaisia Royal Canin ruokia ja ostin Fantsulle parit kengät pureskeltaviksi :)

Sunnuntaina menimme Fantsun kanssa koirapuistoon, jossa se pääsi nauttimaan Boriksen seurasta. Boris on 27kg painava, musta isovillakoira. Fantsu tosin painaa 17kg. Koirapuistossa oli erittäin liukasta, enkä yhtään ajatellut, että Fantsun muutkin tassut menisivät rikki, mutta niin siinä nyt kävi. Eli 3 pipiä anturaa ja 1 terve. Siksi Fantsu joutuukin käyttämään tassusuojia 24/7, mutta sitä se häpeää aivan äärettömästi. Häntä koipien välissä, pöydän alla, eikä yhtään leikkisellä tuulella. Levitän sen haavoihin 2x päivässä Sibicortia, laitan vanulappuja suojaksi ja tassusuojat viimeistelevät kaiken. Fantsu jopa aristaa hieman oikeaa takajalkaansa, haava ei näytä yhtään pahalta eikä se ole syvä tai verinen, mutta se taitaa olla pahasti juuri kynnen alla. :/ Tosin sen ensimmäinen haava on parantunut aivan uskomattoman hyvin, siinä on nyt ihka oikea IHO, muttei vielä pigmenttiä. Uudet haavat ovat... eivät verisiä, sen anturoiden musta karhea iho ikään kuin kuoriutuu pois... Ja alla on ohutta, mustaa, sileää ihoa. Ô_ô (en tiennyt, että koirilla on silleen... kaksi kerrosta ihoa... vähän niin kuin käärmeillä)

Lauantaina puolestaan trimmasin Fantsua kuusi tuntia putkeen. En edes huomannut kuinka aika vierähti ja Fantsukin istu niin nätisti! Ainoa asia mistä olimme eri mieltä, oli makaaminen paikoillaan, jotta sain sen vatsan trimmattua. Fantsu ei yhtään hävennyt uutta lookiaan, päinvastoin, se riehui koko illan ja yön kuin ADHD lapsi, joka olisi syönyt 10 kofeiinitablettia.

 

Ennen...

 

Jälkeen!

Trimmasin vahingossa ensimmäisen jalan liian korkealle, joten pallurat tulivat sitten eri korkeuksille. Akselin kavereiden (lue: miesten) mielestä Fantsu on aivan rock, Boriksen omistajan (lue: naisen) mielipide Fantsusta oli ranskatar/kabaree-tanssija, jolla on sukkanauhat. :D Fantsu oli niin huovassa, etten jaksanut lähteä selvittämään sen turkkia, mutta onneksi ulkona on leudot säät eikä sitä ole paleltanut ollenkaan. :)

Lopuksi kysymys Fantsun siskoille:

Joko Dorolla/Mimmillä on jo ollut juoksu? Sillä Fantsulla ei. :/ Ei silleen, ettäkö olisin huolestunut, mutta minua vain ihmetyttää.