Hohoo. Ennen klo 9 aamulla Fantsu oli ehtinyt kakkia 3x. Vitsit olen ihan kikseissä jstn ulosteista, taitaa olla minullakin elämä. >_< No eniveis, päätin hankkia sille vaipat, koska en koskaan herää öisin, joka tarkoittaa sitä, että aamulla onkin sitten yllätys tai pari odottamassa (eivätkä ne edes löydy sanomalehdiltä).

1653405.jpg

Tänään opittiin tänne-käsky, tosin luulenpa, että kinkku oli ainoa, joka provosoi sitä etsimään minut. En yhtään tiedä, jos se vieläkään ymmärtää mikä on naksutin. Se ei vain näytä reagoivan naksuttimeen millään tavoin vaikka naksutellaankin monesti päivässä esim. ulos pissimisestä jne. Ehkä pitäisi toistaa taas harjoitus yksi eli naksuttelua jokaisessa huoneessa ihan muuten vaan, jotta se ymmärtäisi naksutinta.

1653422.jpg

Katselin tänään tuota pikkuista, ja mietin jos se olisi jo kasvanut, mutta Akseli tokaisi, ettei se ole. Höh. :/ Fantsu on myös huomannut, että sängylle saa ainakin etutassut, joilla voi esim. raapia naamaani ja täten saada huomiota. Ei kauhean mukava herätys, sillä se sattuu. Fantsu ei näytä kaipaavan siskojaan ja veljeään tai edes muita koiria, se on varmaan ihan hyvä merkki.

Saunaan Fantsu suhtautui ihan hyvin, ei ehkä ymmärtänyt, mutta kyllä se siellä loikoile meidän kanssamme. :) Huomenna kylään hyville ystävillemme Liisalle ja Mikolle, sitten mökille, kotiin, jonka jälkeen lähdemmekin äidin kanssa illallisille Wella-perheen kanssa.