Mökillä Fantsu saikin riehua niin paljon, että se vain nukkui maanantain ja tiistain. :) Kun parin lomapäivän jälkeen aloin taas trimmailemaan pikkuisen tassuja, niin se oli kuin ei olisi trimmausta ikinä kokenutkaan! Rimpuili, puri ja haukkui. Trimmailin pikkuista taas eilen, ja sain jopa yhden vedon sekä kaulasta että nassusta. :) Eikä mitään vastalausetta! Ajattelin, että siihen on hyvä lopettaa. Tänä aamuna sain melkein koko kaulan ajettua ja naamastakin melkein kokonaan toisen puolen! Fantsu oli aivan nätisti, sen ainoa vastalause oli, että se haluaa istua ikkunalle päin (olimme parvekkeella) eikä mitenkään muuten. Lopetin taas ennen kuin se alkaisi käydä levottomaksi, ja palkitsin palasella juustoa. ^^

Minusta tuntuu, että Fantsu on joskus ehdollistunut naksuttimeen. Kun Fantsu näkee naksuttimen ja kuulee avaimieni kilisevän, se alkaa hyppimään käsiäni kohti, ja puree sormiani ja istuu vuoronperään. Kaiketi se tietää, että naksutin merkitsee herkkuja, joita tarjoilen aina kädestäni. Toisinaan Fantsu taas ei reagoi mitenkään, kunnes näkee/haistaa makupalan. Se oppi menemään maahan yksi päivä, mutta unohti jo toisena. :)

Sanomalehdille pissimisestä en ole niinkään varma. Olen itseasiassa vain laittanut sanomalehtiä paikkoihin, minne Fantsu tykkää pissata, mutta koska meille ei tule päivittäin Hesaria tms. niin olen lähiaikoina vain päätynyt laittamaan sille vaipat aina, kun olemme sisätiloissa. Lattioille Fantsu ei missään tapauksessa pissi vaan aina matoille. Palkitsen Fantsua aina ulkona pissimisestä ja kakkaamisestä naksulla ja herkulla. Minusta tuntuu, että Fantsu tietää, että ulos pitää pissata, mutta se ei tiedä, että sisälle ei saa pissata. Tosin pari päivää sitten, kun olimme Akselin vanhemmilla, niin Fantsu onnistui käyttäytymään erittäin hyvin. Se nimittäin lirutteli noin 10 minuutin välein pari tippaa sinne tänne (matoille). Meiltä oli vaipat loppuneet. :( Se ei ole tehnyt niin koskaan ennen eikä tuon kerran jälkeenkään, joten luulenpa sen vain hakeneen huomiota, koska söimme varmaan ainakin tunnin edestä ja katselimme valokuvia matkoilta, jonka aikana emme kiinnittäneet sen kummempaa huomiota Fantsuun.

Fantsu on myös saanut uusia kavereita Espoosta. Vastakkaisessa talossa asuu musta snautseri Aksu, 6kk, joka yrittää pokailla Fantsusta uutta vaimoa, mutta huonolla menestyksellä. Fantsu nimittäin heittäytyy aina selälleen ja kerjää rapsutuksia, jos joku tulee sen lähelle, olipa se sitten ihminen, koira taikka auto (joka huristelee tiellä), Fantsu heittäytyy selälleen jalat kohti taivasta.

Madotin pikkuisen eilen, ja ensi tiistaina onkin rokotukset luvassa! :)