Olen päättäväisesti päättänyt asua tämän viikon Vantaalla äidin luona, sillä a. en saa enää täysiä pisteitä enkä koe olevani tarpeeksi hikari tai edes nörtti, b. Vantaalla on kätevämpää tehdä pidempiä lenkkejä golf-kentän ja pellon ja junaradan ympäri toisin kuin Espoossa kiertää vain isojen kerrostalojen ympäri, ja c. äiti tekee hyvää ruokaa (silloin kun ehtii).

Toistaiseksi yksikään näistä ei ole vielä toteutunut täyteen mittaansa. Olen vain yrittänyt saada normaalin unirytmin tuloksetta, ja tästä johtuen tehnyt tai jättänyt tekemättä enemmän tai vähemmän läksyjä. Ruokaa ei koskaan ole jääkaapissa. Ulkona on tosi kylmä, ja Fantsu hyökkäilee kenkieni kimppuun ollessani sen kanssa lenkillä. >_< Minulla on sellaiset isot lampaankarvaiset bootsit.

Yksi päivä lenkillä Fantsu säikähti jotain metsässä kuulunutta ääntä, ja juoksi sivuttain minua päin. En voinut kävellä ainakaan 15min, mutten voinut istua kylmälle asfaltillekaan. :/

Fantsu puolestaan on nauttinut kovasti Vantaasta. Ensimmäisenä päivänä, kun saavuimme, niin se karkasi avatessani auton oven. Onneksi kello oli jotain keskiyön jälkeen, eikä lähistöllä ollut ketään. Pöydillä on yleensä enemmän tavaraa, ja useimmiten myös syötävää sellaista, joten ei muuta kuin tuumasta toimeen! Äiti myöskin antaa Fantsun varastaa pöydiltä ruokaa. Kerran löysin sen syömästä TOMAATTIA. Siis kokonaista TOMAATTIA. Äidin mielestä se on hyvä juttu, tälläinen kaikkiruokainen jätteenpuristin. Fantsusta on myös huisin hauskaa se, että voi valvoa pitkin yötä, sillä äiti tulee kotiin vasta yhdentoista jälkeen, jolloin pyrin menemään sänkyyn nukkumaan. Fantsua ei kiinnosta nukkuminen kanssani, ruokkiva äitini on paljon kivempi! Olen myöskin löytänyt sellaisen ruoan, mitä Fantsu ei syö. Se on selleri. Voitte vain arvata, keneltä Fantsu sai sitä... Itseasiassa Fantsu söi noin kilon karkkia Akselin vanhemmilla. Se varasti Valtterin karkkipussin kenenkään huomaamatta. Loppuillan saimmekin haistella karkinhajuisia röyhtäilyjä. Tämän takia äiti halusi antaa Fantsulle selleriä, jotta kaikki sen syömät karkit eivät tukkisi sen vatsaa, sillä Fantsu ei ollut kakkinut ainakaan 8h.

Että tälläistä taas. :)