Päätin sittenkin vaihtaa tähän vuodatukseen, koska blog.com oli kauhean monimutkainen, siinä oli mainoksia ja se ei edes toiminut kunnolla Macillani, joten latasin sitten Firefoxin niin että wysiwyg toimii. :) Tietenkään nettiohjelmien (Project Runwayhan jäi minulta eilen näkemättä erään söpistyksen takia) katselu ei myöskään Safarilla toiminut, joten sekin lisäsi innokkuuttani.

1645961.jpg
Vaanimisen mestari. ;)

1653359.jpg
Vauhdissa!

Tänään oli kiva päivä. Naksuteltiin, pissittiin ja kakittiin. :) En usko, että Fantsu vielä ihan ymmärtää naksuttelun päälle vaikka teinkin niin kuin Karen Pryorin kirjassa "Koira ja delfiini" käsketään. Sillä näyttää olevan aivan ylilyhyt attention span, esim. jos leikimme pihalla jalkojeni välissä ja se lelu, jolla leikitään sattuu menemään toisen lelun vierestä niin Fantsu menee ihan sekaisin ja hyökkäilee rändömisti kaikkialle. Se oppi menemään tänään portaita ylös ja alas suht mutkittomasti. Tehtiin myös lenkki "korttelin" ympäri, josta Fantsu jaksoi ihan itse kävellä vain 10m. Loput mentiin sylikyydillä.

1653366.jpg
Solmussa :S

1653375.jpg1653389.jpg

Yritin tänään epätoivoisesti nyppiä Fantsun korvakarvoja, mutta se ei oikein pitänyt siitä. Kohta mennään saunaan ja suihkuun ^^ sillä kirmatessa pihalla, Fantsu onnistui kaatumaan, ja sitä pissitti ai ai niin hirmuisesti, ettei se voinut enää pidätellä vaan päätti pissata päällensä, kun ei ylöskään jaksanut nousta.