Fantsu on huomannut kasvaneensa (taas).
2029919.jpg2029920.jpg
Ikkunat ovat nyt AIVAN uusi juttu, niistä nimittäin näkee ylös, alas, sivuille ja vähän taaksekin. :) Ihme juttu. Välillä Fantsu menee ikkunoiden verhojen alle "kaivautuen" ja katselee ulos tuntikausia.

Myös TV on kova juttu. Varsinkin, jos ohjelmassa puhutaan suomea. Olen tosin lähiaikoina huomannut myös englannin kielisten ohjelmien vetoavan Fantsuun. Kerran katsoimme Musta jää-elokuvaa, ja siinä ihmiset harjoittelivat karatea ja huusivat samalla "HO!", joka sai Fantsun aivan sekaisin. Se meni jalkojeni väliin häntä koipiensa välissä. :( Meillä on joku ihme surround kotiteatteri tms juttu, ja ääni kiersi kaiuttimesta toiseen huoneen ympäri. :D Tällöin Fantsu yleensä kiertää kaiuttimelta toiselle ja haistelee ja nuolee niitä ihmeissään. Sama tapahtuu kännykän kanssa (välillä äiti haluaa jutella Fantsulle).

Eilen testasin uutta kameraani koirapuistossa, ja myöhemmin illalla Akseli katseli kuvia läpi tietokoneella. Fantsu, en tiedä miten, mutta huomasi asian kuitenkin, ja haukahti aina kuvan vaihtuessa. Ehkä se tunnistaa itsensä kuvista? Tai muut koirat? Yleensä Fantsu ei hauku mistään, mutta nämä kuvat saivat hänet AIVAN sekaisin. Voi parkaa<3
2029924.jpg2029925.jpg2029926.jpg
(huomaa Fantsun urotyöt taustalla...)
2029927.jpg

Paino 16kg.