HALUAN TAKAISIN!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kunpa pääsisin jo kesällä takaisin Hongkongiin ja Kantoniin (kahden tunnin junamatka, sillä Finnairhan ei enää lennä Kantoniin). RAKASTAN Hongkongia. Olenko jo kertonut sen? Siis RRRRRRRRRRRRRAKASTAN!!!!!!!!!!!!!! R-A-K-A-S-T-A-N. Kantonissa on vain naurettavan halpaa ja hieno vuori, jossa on kiva ravintola. Hyvää ruokaa. Kantonilaisista sanotaankin, että he syövät mitä tahansa. pekingiläiset kai ... öö.. tekevät mitä tahansa ja shanghailaiset pukevat mitä tahansa? Muistaakseni.

 

Ensin kuvat Hongkongista.

Flamingo kaupungin puistossa. Asuimme Kowloonilla.

Isoja taloja.

Vähän vanhempi puu.

Pieni stressi.

Löin pääni todella pahasti.

Näkymä saarelle eli Hongkongiin itse.

Kelloja ostoskeskuksen uloskäynnillä.

Temple Streetin yömarkkinat.

Tavaratalo hissistä.

Tavaratalon jouluasetelma.

Ihan magee. :D

Japanilaisia herkkuja, nam! Vähän niiku pullia mutta varmaankin tehty riisijauhoista, makuvaihtoehtoina olivat mm. kirsikankukka ja karpalo.

Näkymä saarelle.

Ilotulitus lähti talojen katoilta ja taloista itsestään. Lehmän vuosi!

 

 

 

 

Meidän oli pakko mennä tänne Minnan kanssa, sillä olimme jo shopanneet aivan liikaa, ja rahoja piti säästää myös Kantonia varten. :)

 

Näin liikuimme huvipuistossa.

Sininen laguuni...

Tai Hongkong.

Tämä olikin hankala kuva ottaa. Nimittäin tämän vesialueen ympärillä oli rakennettu korkeat seinät, joihin oli tehty koloja, joista pystyi kurkistamaan sisälle. Koloja ei tietenkään ollut kuin 1 kolo/1000000000 ihmistä, joten jouduin kiipeämään toisella kädellä seinälle ja toisella kurkotin seinän yli nappaamaan kuvan. Erittäin sääntöjenmukaista ja erittäin kiinalaista. :D

 

Delfiinejä, loput kuvat ovatkin vain vedenloiskahduksia.

Merileijonia.

 

Uimahallista.

Paikallisen tuttavamme akvaariosta.

Tämäkin sieltä.

Kuten myös tämä.

Ja tämä.

Paikallinen koulubussi. Tai huvipuiston toiselta puolelta vuoren yli toiselle puolelle hissi.

Pandoja. Yksi oli huoneessaan, joten sen näin vain tv:stä. loput näyttivät nyrpeästi selkää ja yksi söi, mutta sekin oli niin kaukana ettei kuvasta saa selvää, ja valaistuskin oli aivan surkea. :( Jonotin varmaan yli 2 tuntia. :O PETTYMYS. Tosin pandat ovat mielestäni varmaankin yksi maailman tyhmimmistä eläimistä. Ensinnäkin, ne olisivat jo kuolleet sukupuuttoon, elleivät ihmiset olisivat puuttuneet evoluutioon. Toiseksi, ne saavat stressiä ... kaikesta. Niillä on kiima KERRAN vuodessa PÄIVÄN ajan, jolloin niiden pitää löytää kumppani, pitää siitä ja onnistua siittämisessä. Mikä on puolestaan ERITTÄIN hankalaa pandoille, sillä ne ovat yksineläjiä. Tämä KAIKKI aiheuttaa niille stressiä, jolloin ne masentuvat, eivätkä löydä kumppaneita paritellakseen tai edes syödäkseen. Kerrassaan tyhmiä!

Ja sitten Kanton.

Paikalliselta lemmikkikujalta. Kantonissa kujat ovat useimmiten erikoistuneet johonkin, on silmälasitalo, helmi/meripihka/korutalo jne.

Akvaariokasveja.

 

OIKEITA sammakoita.

 

Täältä taidankin ostaa seuraavan koirani. :) Erittäin puhdasrotuisia ja kirputtomia.

 

Liskoja ja helmiriipuksia, kuinka hyvin ne sopivatkaan yhteen! Liskot ovat siis syötäväksi.

 

Kuten myös merihevoset.

 

Ja skorpionit.

 

Uusinta uutta muotia Kantonista!

 

En ikinä voi syödä mitään raakaa ollessani Kiinassa äitini kanssa, joten päätin tällä kertaa nauttia täysin siemauksin Minnan kanssa. Taisi maksaa noin viisi euroa. :)

 

Näkymä sillalta.