Tällä kertaa olimme melkein koko suku mökillä! 

 

Isoäiti antoi kaikille koirille (Pablo, Frida, Aada ja Fantsu) kananmunan joka aamu. Voitte varmaan arvata kenestä tuli Fantsun uusi lemppari (uhri). 

 

Pablo-setä :) Pikkukoirista ei tällä kertaa tullut hyviä otoksia ja ne lähinnä vain murisivat ja näyttivät hampaitaan Fantsulle :D

 

Kukas se siinä? No Milhouse tietty! :D Uudessa kamerassani on erittäin hauska kalansilmämoodi. 

 

Savustimme lohta :) Yksi parhaimpia puolia mökkeilessä on ehdottomasti se, ettei tarvitse ikinä laittaa itse ruokaa, jos paikalla on aikuisia! Fantsukin tykkäsi kovasti muiden koirien nappuloista... eli varasti ja söi ne kaikki.  

Kuvassa Valtsu ja Aksu pitävät silmällä lohta, Fantsua ja Pabloa.

 

 

Trimmasin Fantsun mökillä. 

 

Fantsun ehdoton lempparinukkumisasento! :) Ja vieressä Fantsun jättämä todiste sen salaisista puuhista... Tunnistatteko minkä palanen se on? ;)

 

Nyt ehdinkin kirjoittelemaan tätä blogia mukavasti, koska kesätyöni vietän asianajotoimiston vastaanottovirkailijana! :) Päiväni koostuvat Metron lukemisesta, sudokuista, blogeista, facebookista, uutisista, kirjoista ja muusta mukavasta! Ehkä jopa kaksi puhelua päivässä asiakkailta! :D Saan myös juoda niin paljon limua kuin tahdon. Tähän mennessä olen myös nauttinut aamukahveista Kauppatorilla (firman piikkiin), aidosta shamppanjasta ja mansikoista, jokaperjantaisista pullakahveista (viimeksi oli Ehon vadelmaleivoksia) ja tietenkin ilmaiset Lounarit! Koulunkäynti ei ole mitään tälläiseen luksukseen verrattuna! :D