Sain vihdoin ja viimein ajokortin ! :D Jeejee... kolmas inssi ^^ ekalla kerralla meinasin törmätä ratikkaan, kun unohdin katsoa taakseni uudestaan. Huom! Katsoin sinne siis jo etukäteen. Tokalla kerralla ajoin kuulemma liian kovaa risteyksistä, ja tutvo alkoi huutamaan joka kerta kun olin JUURI käännöksessä. Se oli aika pelottavaa. Kerran tutvo myös painoi kaasua superkovaa, mutta minulla oli jarru ja kytkin alhaalla, sillä suojatien eteen oli pysähtynyt auto, eikä suojatielle siis nähnyt. Tosin tutkon kaasun huudattaminen sai plasmani aika sekaisin, ja luulin, että minun pitää kaasuttaa nopeasti jakeluauton ohi (joka siis oli suojatien edessä), joten pysähdyin vain nopeasti ja jatkoin matkaani, jonka jälkeen tutvo (taas) huusi jotain tyyliin etkö ikinä pysähdy suojateiden eteen. Inssin jälkeen hän sitten tunnusti painaneensa vahingossa kaasua jarrun sijaan, mutta sekin vain sen takia, että ne ovat niin lähellä toisiaan. Kaikki risteykset olivat myös sellaista laatua, etten YHTÄÄN osannut etukäteen ajojärjestyksiä enkä kokenut YHTÄKÄÄN helpoksi. Kerran hän myös huomautti, etten näe vasemmalle, johon totesin, että näen kyllä aivan hyvin varsinkin näin silmälasien kanssa vasemmalle, johon hän sitten totesi tietävänsä jo aivan hyvin, etten näe vasemmalle. Ô_ô Lopussa, kun kysyin, että mahtuuko hän ulos ovestaan, kun olin parkkeerannut vähän liian lähelle viereistä autoa, hän ei reagoinut mitenkään. Huokaisi vain syvään. Mietti tovin. Vastasi: "Kaipa tämä kelpaa." Kolmannella kerralla emme ajelleetkaan Kalliossa vaan Töölössä. Oli kovin kotoisa olo, ne tiet osasin kyllä. :) Vaikka kerran unohdin kuulemma vilkun, kääntyessä ajoin kanttarin päältä (vahingossa tietenkin) ja kerran luulin vanhan miehen antavan tietä, mutta sitten hän tööttäsikin ja huusi ja kiroili jotain. Emme valitettavasti kuulleet mitään, sillä hänellä oli ikkuna kiinni, vaikka meillä oli ikkuna auki. :D Parkkeerauskin meni aivan pipariksi, mutta sain silti kortin! :D

Olemme kavereideni kanssa myös ahkeroineet kovasti yrityksemme, MOJO NY:n, eteen. Nettisivukilpailun deadline on 19.12.

Loppuun pari kuvaa:

2152049.jpg
Kuva on pitkän ajan takaa, eli siis pari kuukautta, sillä nykyään Fantsu on jo sisäsiisti Akselin vanhempienkin luona. :)

Nyt ei vuodatus enää haluakaan tehdä yhteistyötä, eli lisää kuvia myöhemmin!

Tänään Fantsu seikkaili myös autohallissamme. Talonmies tuli pimpottamaan ovikelloa: "Onko se teidän koira, joka juoksee autohallissa?" ... "Mitä rotua se on?" -Villakoira... "Ahaa, aikas leikkisä tapaus."

Viikonloppuna Fantsu söi kilon edestä karkkia. Maanantaina konvehtirasian. :D Tänään nuudeliwokkia.

Nykyään, jos pyydän sen vierelleni, niin yllän rapsuttamaan sitä kumartumatta pätkääkään. Olemme päätelleet Akselin kanssa, että sen on aivan pakko yltää hellan kauimaiselle reunalle, sillä siellä oli nuudeliwokkimme. Viimeksi tajusimme sen yltävän mikron päälle, joka puolestaan on pöydän päällä.

Tosin minun silmissäni se on edelleenkin vain pikkuinen Fantsuni<3...