Aamulla oli Fantsulla ainakin kolmet kakat vaipassa, voi raukkaa! Näytti kuin sillä olisi ollut sellainen peppulisäke, mitä nuo Hollywood-starat käyttävät iltapukujen alla, tiedättehän. Sitten olikin edessä pitkä automatka Vantaalta Veikkolaan ystäväperheen luo. Siellä olikin ISO piha, joka vietti alaspäin. Kehitti aivan varmasti Fantsun motoriikkaa sillä se kyllä tupsahteli sen verran usein. Grillistä leijailivat mahtavat kanan- ja sianpalojen aromit, Fantsu ei kuitenkaan ollut moksiskaan vaan keskittyi omiin leikkeihinsä, kuten erilaisten keppien ja kaarnojen keräilyyn yläpihalle aurinkotuolien eteen.

1653308.jpg1653311.jpg

Fantsu eksyi myös kerran huvimajan (tehty parvekkeenovista) alle, mutta löysi sieltä myös pois. Äiti ei kuitenkaan pitänyt tästä yhtään, pelkäsi Fantsun kuolevan, koska huvimajan allahan voi olla vaikka mitä (kuten hiiriä piilossa...), eikä Fantsu sinne sitten päässytkään uudestaan muttei tämä näyttänyt haittaavan Fantsua ollenkaan, oli nimittäin unien aika. Eilinen tänne-kutsu muistui hyvin mieleen ;)

1653321.jpg

Siitä suuntasimmekin sitten mökille kera tuttaviemme, putket olivat kolmesta kohtaa rikki, eikä Mikkokaan tiennyt mistä tämä johtui. Sadevesisaavistamme löytyi kuollut orava, äiti päästi kiljaisun. Sitten Liisa ja äiti keräilivät ahkerasti pionien siemeniä, ja yhden lehden alta paljastui kaalimato, uusi kiljaisu. Fantsu ei ollut mitenkään erityisen vilkas tms. se vain oli mukana. Yleensä se pitää uusista paikoista ja hyppelee kuin riivattu.

Sitten suuntasimme Espooseen Akselin vanhemmille, jonne Fantsukin jäi pariksi tunniksi, sillä meidän piti ennätä äidin kanssa Kamppiin illalliselle Wella-perheen kanssa. Siellä tuli pissit vain kerran sisälle, sekin ulko-oven eteen. Aina, kun Fantsulle tuli hätä, se meni ulko-oven eteen istumaan ja katsoi Akselia surkeana. Pablo, Akselin perheen espanjanvesikoira, koki asemansa uhatuksi, ja kun Fantsu meni syömään perheen kasveja (ah, kasvit on niin mun herkkua nam nam, en tiedä mitään sen parempaa ku iso valkotupakka Sinin pihalla, joka tuoksuu viel kaiken lisäks niin hyvälle ja siin on isot maittavat lehdet myös, jotka oon kyllä jo nyt syöny ... harmi.) niin Akseli tietenkin torui ja Pablo säesti ahkerasti. Fantsu ei pelännyt ketään vaan leikki kaikkien Akselin perheenjäsenten kanssa (äiti, isä, kaksoset, pikkuveli ja Pablo, joka ei leikkinyt takaisin) :(

1653332.jpg
Fantsu

1653337.jpg
Pablo

Lupaus! Lisään kuvia (niitä on jo 100 kameralla) ensi viikolla!! PAKKO.