Tänään tultuamme mökiltä, suuntasimme pikapikaa Mirjan luokse tapaamaan Doroa. Valitettavasti pikkuinen ei kuitenkaan päässyt paikalle, innolla odottamekin uutta tapaamista! ^^ Punnitsimme Fantsun, tasan 7 kiloa. :)

Kotiin tultuamme pikkuinen vain söi söi söi, mutta väsytti myös niin kamalasti, joten se makasi maassa ruokakuppinsa edessä ja söi aina, kun jaksoi nostaa päätään. :)

Trimmailimme myös ;) Olen aivan extraylpeä föönauksesta, en ole koskaan ennen saanut sitä föönattua noin pörheäksi ja pehmeäksi. <3333333333
1728443.jpg1728450.jpg

Mökillä meitä odottikin iloinen pari - kaksi bichon havanaisia: Friida ja Aada. Aadasta Fantsu sai oivan leikkikaverin. Se näytti aivan maata pitkin liukuvalta madolta, joka hyppelee etutassut ilmassa ja maastoutuu vuoronperään. Fantsu oli aluksi ihan ihmeissään tälläisestä leikistä, se kun tykkää vain nyrkkeili ja läpsiä muita naamalle (varsinkin, jos muut tarkoittaa Pabloa syvässä unessa).

1728474.jpg
"Hahah, sainpas korvastasi kiinni!" Leikkihetki Aadan kanssa (Friida oli aivan liian hieno leidi tälläiseen riehumiseen).

1728485.jpg
"Mitäs minä täällä viattomana PABLON kaivamassa kuopassa..."

1728496.jpg
(Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.)

Fantsun finnikin on parantunut todella hyvin, nykyään se näyttää vain pikku patilta, joita koirilla on kuonossa ja niistä lähtee viiksiä, tiedättehän. :)