Esittelyssä:


Haus of Wuf on koirien merkki - lähtökohtana ovat koirille mukavat ja käytännölliset lookit. Kuten kaikki muutkin muotitalot, Haus of Wuf tuo joka kevät parhaimmat luomuksensa esiin. Tarjontaan kuuluvat erilaiset leikkaukset, pinnat ja uutuutena: asusteet.

- Useimmiten annamme koirien osallistua muodonmuutokseensa. Tämä helpottaa sekä stylistin että koiran osaa luoden heidän välilleen vahvan yhteisymmärryksen, Haus of Wufin edustaja kertoo.

Tämän lisäksi Haus of Wuf on todellinen edelläkävijä. Brändi on saanut BioHau-sertifikaatin esimerkillisestä luomutoiminnastaan ja koiralähtöisistä menettelytavoistaan. He eivät rajoita palveluksiaan vain nelijalkaisiin. Vapaaehtoisten koirien karvat kierrätetään kehräämällä ne langaksi. Lankakeriä, lapasia, kaulahuiveja ja paljon muuta myydään Haus of Wufin uudistuneessa concept storessa.

Poimimme tänne kaksi kevään pääsuuntausta, jotka olivat vahvasti esillä Pariisin muotiviikoilla. Saa nauttia! ;)

 

-HOOPZ-

Hoopz eli koripalloilu kuvastaa nimensä mukaisesti tätä elämäntyyliä. Huomatkaa herkkä bling hienon päähineen alle piilotettuna. Tämä leikkaus sopii pitkän turkin ystäville. Se ei ole liian kuuma kesäpäivisin, mutta lämmittää mukavasti talvipakkasilla. Kuvauspaikaksi valittiin industrial chic - betonia ja paljon metallisia sävyjä. Tämä tyyli todellakin tarjoaa tuplamahdollisuudet onnistua koreissa!

 

-PANSSARI-

Tälläisen lookin kanssa ei tarvitse edes pitää kypärää päässä vaikka olisi yksin nurkkaan ahdistettuna ja seinät olisivat verestä tahriintuneet! Panssari nimensä mukaisesti suojelee kantajaansa. -Inspiraationa toimi Turtles-televisiointi, kertoo designer Haus of Wufilta. Laivasto on ollut teemana pari viimeistä kautta kaksijalkaisten muodissa, joten Haus of Wuf päätti tänä keväänä esitellä oman versionsa armeijatrendeistä. Tämä tyyli on erityisen kätevä keväisin loskasään yllättäessä sekä syyssateissa. Jos syksyllä karaisee koiraa valmiiksi talven koitoksiin, on tieteellisesti todistettu, että turkista tulee paksumpi ja parempilaatuinen. Ominaista tälle leikkaukselle on futuristiset muodot. Esimerkiksi lapojen pallot on muutettu neliöiksi ja turkkia on siellä missä perinteisissä näyttelyleikkauksissakin. Myös pinnat ovat samettisen tasaisia. Haus of Wuf uskookin tämän tyylin dominoivan tulevan kauden näyttelyitä sen helppohoitoisuuden ja ihastuttavan erilaisuuden takia.

 

-TURBAANI-

Lähikuvassa pari kesää sitten kaksijalkaisten trendinäkin ollut turbaani-päähine. Asusteen tekoon osallistui kuvan koira. Hyvästit neulomisille, tämän lankakerän tehtävä on paljon tärkeämpi!

Useimmilla muotitaloilla näkyi leikkauksissaan niin sanotut pölyhuiskahännät. Ne tekevät selvästi paluutaan, myös afropää on pitänyt pintansa. Kyseltäessä kaikki designerit vannoivat tuoksujen nimiin. Tästä lähtien tulemme siis muistamaan koiramerkit niin logoista kuin hajuistaankin.

 

Alla lisäkuvia lookeista ja Haus of Wufin takahuoneelta Pariisin catwalkeilla.

Hoopz takaa.

Panssari sivulta.

Panssari edestä.

Panssari sivulta.

Panssari ylhäältä.

Takahuoneesta.

Takahuoneesta.

Kuvauksista ennen stylistin saapumista.

 

***

HAHAHAAA AKSU ON RISTEILYLLÄ JA KÄYTIN TILAISUUTTA HYVÄKSENI! Hän ei siis suostu menemään Fantsun kanssa ulos, jos koira on vedetty koneella puliksi, koska se olisi _todella_ noloa. Tämän tekeminen oli paljon hauskempaa kuin preleihin lukeminen! :D