Olemme kevään aikana ehtineet mökkeillä jo kahdesti! Ensimmäinen kerta oli poikien + Fantsun reissu, toisella kerralla menimme ihan kolmistaan. Mökki on Fantsun ehdoton lempipaikka, jossa on paljon haisteltavaa, maisteltavaa, maukasta järvivettä ja hyvät maastot kaikelle. Jäinen järvi tarjosi mukavasti haastetta juoksemiseen ja parisen makkaraakin sitä illan aikana ehti varastaa.

 

Jää oli myös erittäin käytännöllinen poikienkin mielestä...

 

Toisella kerralla Fantsulla ei valitettavasti käynyt yhtä hyvä mäihä. Kullannuppu hyppasi laiturilta suoraan jäälle ja PLÖTS jään läpi. Onneksi uimataito oli hallussa ja Aksu nostamassa takaisin laiturille. Tämä ei kuitenkaan hidastanut pikkuisen vauhtia, avantouinti vain virkisti! Tämän jälkeen Fantsu nautti saunasta ylälauteilla asti. Kävimme myös etsimässä korvasieniä, menestyksettä, mutta löysimme viime syksyn sienisatoa sulaneiden lumien alta.

 

Fantsunkin häntä on harmaantumassa.

 

Ja keittiömme on jo melkein valmis. Puinen "baaritaso" tarvitsee vielä keskelle pientä tukea, koska muuten se notkuu alaspäin (keittiöfirman moka). Kylppäri on ensi viikolla valmis, lattioille hankittu huoltaja ja parvekelasit vielä vaiheessa. Muutto on varmaan toukokuun lopussa, heti loppukokeideni jälkeen. :)

Ennen:

 

Vaiheessa:

 

Valmis:

Kyllä, halusin vaaleanpunaiset yläkaapit ja listat, mutta Akseli sai hienon liesituulettimen, jossa on tunnelmavalaistus ja ties mitä muita tarpeellisia krumeluureja. :D